Vibbutveckling

Vi har lång erfarenhet av Python och JavaScript -baserade ramverk används i webbutveckling. Flask, Fastapi, Node.js Express, React, Vue.js bland andra. Beroende på projekten requirements MongoDB eller PostgreSQL används som databas.

Mobilappar

Vi har viss erfarenhet av att utveckla mobilappar med andra ramverk Men det föredragna valet är React Native. Eftersom det är tvärplattform är det billigare att behålla koden.Med en enkel Inställningar med Expo Enkelheten i Framwork erbjuder mycket låg start kosta, Detta gör det perfekt att använda när man utvecklar POC: s eller MVP: er.

Pythonskript

Vi erbjuder Python Automatisering som fristående skript eller större applikationer eller ramar. Python -utveckling är en av våra största styrkor, detta Inkluderar: verktyg, skript, automatisering, systemutveckling, webb Utveckling, GUI -applikationer, skrapning på webben etc.

Projektledning

Behöver du någon med teknisk erfarenhet för att hjälpa till med projektet förvaltning?Vi hjälper dig att ställa in en anpassad metodik med inspiration från Scrum, Kanban och Lean. Vi hjälper dig att ställa in hanteringsverktyget också, Gitlab, Trello, Jira eller något annat projekthanteringsverktyg.

Bevis på koncept

Vill du prova din produkt på marknaden innan du investerar till mycket tid och pengar? Låt oss sedan utveckla ett bevis på koncept eller MVP. Detta is not only cost efficient it will Hjälp dig också att granska din Idéa och minskar problemen med svängning.

e -handel

Med Shopify ställer vi in ​​din webbshop och hjälper dig att hantera den. Inte är viktiga om du vill prova dropshipping eller marknadsföra dina egna produkter, vi kommer att Se till att dina behov tillgodoses. Vi kan designa temat eller så hittar vi en lämpligt tema att köpa och sedan anpassa dig för att passa dina behov

Deployment

Behöver du hjälp med distributionen av din ansökan eller kanske en CI/CD chain setup in Jenkins, Gitlab eller någon annan miljö?Glöm inte att automatisering är en hughe Time Saver och därför en stor investering i alla projekt.

Ux/ui

Vi gör mindre och enklare projekt i huset, annars köper vi och anpassar oss design och för mer krävande projekt har vi fantastiska partners vi Outsource till. Vi har nätverk och anslutit oss till människor som har Ux/ui och Design som expertis.Vi vill erbjuda ett fullständigt paketavtal med det bästa resultat möjligt i alla ändar.

SEO -optimering

Varje projekt kommer att gå igenom en SEO -skanner flera gånger. Vi har kunskapen om att utveckla webbplatser med SEO bästa praxis och gör Så från början av projektet. Kräver ditt projekt mer omfattande SEO -arbete med har samarbetat med några stora sinnen.Tillsammans kommer vi med ett mål och sedan en plan att genomföra.

0
0
0
0

Om oss

Vi är en ung innovativ information Teknikföretag. Ger hög Kvalitetsweb- och mobillösningar med banbrytande Tekniker. Vi har stor erfarenhet och har förvärvat god kunskap under våra år i Industri.

Kontakta oss

Adress: Soltorpsgatan 20, Mögndal, Sverige

Telefon: 074 987 86 40

E-post: info@appsightsolutions.com